lunes, 22 de agosto de 2011

Rocking and not plafoning

Ja fa unes semanes per no dir mesos que no actualitzava el blog, però la veritat és que em feia bastanta mandra poden aprofitar el temps lliure de l'estiu per provar projectes i sobretot escalar moltíssim en roca. Fins i tot alhora d'aprofitar el temps, m'he decidit a treure la pols al taladre manual, i començar a posar-li els bolts a un sectoret desplomat(ni de bon tros bruixes jeje) que he trobat a prop de casa, batejat com "el balconet de la plana", del qual més endavant quan prengui una mica de forma ja en donaré informació. Per la resta doncs bé, com he dit, han estat dies de roca per descobrir nous racons, com santllorenç, el braç de la mòmia, el Tarn, també per enamorarme o renganxarme a nous i vells projectes com "my mofflets" al castell de les dames o l'"uruk-hai" a can polseguera, i també per ascendir-ne d'altres com ara la "King line" Tossudament alçats" 7b+ als matxos, la fanàtica "lucky luck" 7c+, a Sant bennett el mateix dia que en lluis, o la "terramar" 7c, a santllors, després de que en pau rebentés "Yo Claudio" 8a a vista, i amb les quals ja rasco l'objectiu de l'estiu. Fins hi tot he tingut temps de lesionar-me un dit,lesió la qual encara arrosego, i que desitjo i espero que s'acabi quan abans millor.
En fi les ultimes setmanes de "vacances" ja s'acosten i per tant caldrà seguir apretant a mort abans de tornar a la meravellosa rutina!

PD: Per acabar us deix-ho amb un cutrevideo filmat, editat i penjat des del mòbil, on es mostra la fàntastica via "anillo de cuero" 8a, del braç de la mòmia de montserrat. Disfruteulo si l'aguanteu jeje!


David Holgado on el Anillo de cuero 8a Montserrat from Marc Giol on Vimeo.

1 comentario:

  1. Bouuu molt bé makina a seguir encadenant!

    a muerteee

    PD: per editar amb mòbil ha quedat be xd, aquest en David està fortíssim

    va ens veiem!

    ResponderEliminar