Etiquetas

viernes, 10 de junio de 2011

"VideoRecull" de Nina caprez

Bé, els últims dies de pluja buscant "motivació escaladora" per internet, he anat a parar en una sèrie de motivadors videos de l'escaladora Nina Caprez, practicant habitual de les tres diciplines d'escalada en roca (boulder, esportiva i via llarga).

Imatge: Nina caprez a 'Tom et je ris’ 8b+ al Verdon

El primer, és un video pertanyent a swissinfo, i traduït a l'espanyol(llatí), en el que se li fa una ràpida però interessant presentació i resum de la seva vida. Tot i que la traducció, per la poca tecnicitat de les paraules emprades no és de gaire qualitat, algunes imatges d'ella i sobretot l'història de com va començar a escalar no tenen pèrdua.



El segon Video, és un video pertanyent a Prana. A la primera part d'aquest la protagonista ens explica una mica en que es basa i a que es dedica en la seva vida esportiva, en la segona part, veurem enregistrades una de les seves millors ascencions. La via es diu "Ali baba", és de caire esportiu(equipada) i consta de 7 llargs que transcorren per un impresionant desplom que deu rondar els 200 m. ¿les dificultats?
L1.8a L2.7b+ L3.8a L4.8a+ L5.8a+ L6.8a+ i L7.7b+, es a dir tal i com diu ella -...Després d'aixó estas mort-.

No hay comentarios:

Publicar un comentario