jueves, 13 de junio de 2013

Mode Trencapreses

Com podeu imaginar per les dates en que ens trobem, porto ja unes setmanes en l'esprint de final de curs, raó per la qual no he pogut actualitzar el blog des de fa ja un  mes, en part també perquè no he pogut escalar tant com voldria.
Tot i això els pocs dies que hi he anat els he aprofitat tant com he pogut i n'he aconseguit esgarrapar alguns fruïts, com ara la "Cuca de Llum" 7c+, a Sadernes, la "Nunca Mais" 7c+ i el "Mal pas" 8a, ambdues a Calders, o avui, que amb en Pau, on al Grau dels Matxos, hem fet ell la primera i jo la segona ascensió d'un projecte molt bo de l'Oscar anomenat "l'Esperó del Llop",  el qual després de finalment desxifrar-ne la seqüència correcte hem aconseguit encadenar, quedant en el que ens ha semblat un 7c difícil de llegir.  


Però no tot ha estat recollir i endrapar fruïts, ja que el que havia de ser la poma més dolça del jardí ahir es va convertir amb la més amarga i difícil de digerir. La poma es "la Shamadi", un 8b de Sadernes que tenia molt bé, i la qual ja m'havia donat carbassa varies vegades... El cas es que ahir, després d'un escalfament no gaire prometedor, i un tacte més que pessím, em vaig enfilar per la via, amb tota la mala sort de trencar un "cigronet" de peu que per la meva seqüència resulta clau, i sense el qual el pas no em surt. 
En fi que suposo que de tot se n'acaba aprenent, i no deixa de ser una experiència que em rondarà i recordarà per el meu cap que les vies no s'acaben allà a on poses la banya, i que les coses no sempre passen com un creu que han de passar. En fi, al menys me n'emporto aquest parell de bons records fotogràfics que em va tirar en Fèlix!
Tocarà posar-se més fort i provar d'altres vies pel camí...


PD: per acabar d'informar-vos, diumenge passat a Calders hem vaig carregar un altre via, la qual ja és el segon cop que es trenca. Es tracta de la Pròsia, que inicialment estava de 7c/+. El cas és que s'em va arrencar una regleta molt important del crux, i tot i que encara es pot fer, ha quedat molt més dur el pas. No vaig tenir massa temps per mirar com de dur havia quedat, però pel poc que vaig tocar amb el pas de bloc que ha quedat, molt probablement ara passi a tractar-se plenament d'un vuitè... Espero no haver-li xafat el projecte a ningú :)

3 comentarios:

 1. jajajaja ànims Marc! ara quan ens posem a tope amb la roca encadenarem tot i més jeje

  i para de trencar preses home, que estàs massa fort jaja

  anem parlant bouuu

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. et prenc la paraula bou!
   x cert ja vaig veure la prova gràfica de 1-5-8 k em va passar en carlitos.. Flipant! jo de gran vull ser com tu jaja

   Eliminar
 2. jajajajaj li vaig dir a en Carlos vols veure el primer 1-5-8 de la temporada? i PAM i mira que últimament no he tocat el campus. Segueixo treballant a la placa per intentar aplicar la força algun dia bouuu i ara quan tornem a roca me n'haureu d'ensenyar eh! que ja no dec saber ni xapar jajaj

  ResponderEliminar