viernes, 26 de octubre de 2012

Hola Vida!

Fa bastant que no actualitzo. Les últimes setmanes se m'acumulava la feina i els exàmens. Ara però ja s'ha acabat la setmana infernal d'una empollada rere un altre, i torno a poder viure.
En aquest temps d'inactivitat "bloggueril", he pogut visitar una bona varietat de sectors, i la fanàtica Golem's Line que es va organitzar a la Sala Golem i on va guanyar el Gerard Rull.
A més sembla que Sant Fèlix Obradó va obrar el miracle i no només em va eliminar les molèsties, sinó que també he guanyat força de dits com bé vaig comprovar a Calders, en una via anomenada Glamour 8a+ per alguns i 8b per uns altres, on la presa més bona de la seqüència dura és com la fulla d'un Ganivet!
Al primer intent la vaig veure impossible.. en paraules d'en Carlos: "Però que carden aquestes preses!!", però en un segon intent vaig encadenar els 7 moviments del crux molt còmode tot i venir cansat de treballar, tot quedant-me amb la sensació que el proper dia podria caure :)
Per la terra de la pols, també s'hi va deixar caure el nou Spilberg de la roca, el Gran Marc Forradelles que fa poc es va estrenar dins el món dels vídeos fanàtics amb aquest fabulós vídeo. Amb ell ens varem motivar, i Diumenge vam endur-nos "l'Avi Casimiro"  7c+, jo al segon intent i ell al tercer, tot demostrant la seva tornada al món de l'encadene! En Carlos per la seva banda també se l'hauria endut, però va caure incomprensiblement després d'haver fet tot lo dur.. A la pròxima se l'emporta!Pel que fa a altres sectors, també vaig tenir l'honor d'anar a escalar dos dies per Sadernes amb, ... .. mmmm... m.. em sembla que l'adjectiu bou es quedaria curt, en Marc Muñoz (que d'aquí res rebentarà l'Estricte!!), l'Esther caça ratolins, i en Lluís que quan menys s'ho esperi farà el mateix amb el Desig de volar!
Per la meva part per Sadernes vaig fer la Via làctea 7b+  ficant cintes, i que havia probat feia dos anys, la fanatiquíssima Desig de Volar 8a+ o potser millor 8a, amb 4 pegues, i dues setmanes abans la Generació de l'odi 7c/+ amb tres pegues a l'Ona.

I bé, ara a esperar que s'eixuguin les parets de tanta aigua de cara a diumenge!


2 comentarios:

  1. bé!! I un ratolinet preciós. Es va deixar agafar facilment????

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. un,dos, tres i potser més! la veritat és que aquell dia al pont d'en valentí en varem veure un quants? i el millor és que es deixaven tocar tots. Semblaven més hàmsters domèstics que ratolíns salvatges!

      Eliminar