domingo, 18 de noviembre de 2012

Rodant prop de casa

Pluja i més pluja. Els últims dies poca cosa més hem sentit, a part del fenomen meteorològic que ens mulla les parets cada cap de setmana. Així doncs, ha tocat aixoplugarse sota un bon desplom que oferís vies amagades de l'aigua com ara a la Vena a Montgrony, una visita aigualida al Clot de l'espasa, i un altre a Calders/Cargolaire per variar.

Del primer sector van estar dues visites amb en Carlos, on ens varem motivar moltíssim i varem estar provant la Ninotets 8a+, que és la Variant del Cràpula 8a, via cinc estrelles que jo em vaig endur ahir després d'aprendre a fer servir el "mètode Torreblanca" jeje. Pel que faria a la ninotets, cap dels dos se l'enduria, tot i que ambdós ens la deixariem més que bé amb una sola caiguda, per fer-la properament!


La visita al Clot de l'Espasa, més que una jornada d'escalada, degut al fred i la pluja, va acabar sent una recolecta de bolets quasi a peu de via! Pocs encadenes vem veure aquell dia ja que els tops de les vies amb la pluja estavem molt xops i era bastant engorrós sortir. Tot i aixó varem poder fer alguna via una mica molla patint més del compte com ara la Magnacarta 7b+ per part del Gerard, o "el Roc a la Faixa" 7c, vies on en Furra ens va tirar unes fotos més que precioses que podeu veure aquí!

Les dues visites a Calders, les podriem dividir en dues parts. Una al Cargolaire amb en Jared i en Furra, on a part d'emerdarme sense voler en un projecte on no em vaig cantejar, vaig fer "El Neguit" 7c, una de les joies que ha deixat el Tati a Calders, i la qual és desenvolupa en una secció d'uns 7-8 metres molt tensos, on cada moviment significa agafar una pinça roma més dolenta que l'anterior, i una visita flash avui a la Bauma, on després de sentirme ultra petat d'ahir des de l'escalfament, he pogut treure un pegue per preservar l'orgull a la Trinqueles, que tenia una mica abandonada, i en que he caigut al final de la via, agafant el "tetrabrick" tot i que no prou fort...


No hay comentarios:

Publicar un comentario