lunes, 25 de febrero de 2013

Amadeus 7a(6b+) 140m - Roca Alta

Després de sortir "derrotat" de certes vies de Montgrony i Sadernes, tocava canviar de xip i "airejar" una mica la meva escalada, aixi que diumenge passat dins un dia radiant i assolelladament perfecte, amb en Pol Guinart varem anar a fer la via Amadeus 7a(6b+ obligat) 140m de la Roca alta a Vilanova de Meià.

El dia ja no va començar bé.. jo em vaig adormir una hora tard, en pol es va deixar l'arnés i ens en varem adonar a ponts, i igual varem fer els dos amb el magnesi, la bossa, i les ressenyes, per no citar que cap dels dos es va llegir a les ressenyes la paraula "Pràcticament equipada".
Per sort  portavem 3 aliens que ens va deixar el Perrella i finalment el tema de l'arnés ens el solucionà  "Sant Jordi M." que voltava per la zona de casualitat i ens en va deixar un! merci bous!
En fi que no se com però al final estavem a peu de paret començant la via. L1 i L3 per en Pol i la resta per mi. No explicaré el que de la via, ni el com, ja que això ja ho han fet infinitat de blogs. El que si que diré és que vaig passar més por al V+ del segon llarg on fins que no atrapes el primer bolt et jugues una ostia molt important, que en l'últim, teòricament el més difícil  i segons la ressenya ¿exposat?, on tot i haver d'escalar entre xapa i xapa, i l'excursioneta final no varem haver de menester de cap empotrador.
En fi tot i això una via excel·lent amb dos últims llargs de pel·lícula i un ambient meravellós, que un cop as fet et deixa amb ganes de repelar-los per tornar-los a repetir!

Per últim us deixo amb la meva versió de les ressenyes i us animo que l'aneu a repetir perquè val molt la pena.
No hay comentarios:

Publicar un comentario