Etiquetas

lunes, 1 de abril de 2013

Hola primavera, hola encadenes :)

Sembla que aquest març, he aconseguit trencar la tònica dels dos mesos anteriors de no encadenar res, i és que amb un temps i unes temperatures menys crues que les de gener i febrer, a un se li fa tot més fàcil, sobretot quan resulta que a diferència del 99% dels escaladors, prefereixo temperatura abans que tacte.


Sumades a la Glamour 8a+ que comentava en l'anterior post, durant les passades setmanes, també hi he pogut sumar l'acrobàtica "Aromes de Calders" 7c+, el "Bàlrog" 8a fent doblet amb el Guillem! , i la "Devora cordes" 8a al segon pegue, aquesta última localitzada al laboratori de Margalef, en un meravellós dia en els que tothom encadenaria. En Lluís i en Carlos la Voladerum 7c, la Katy la Tsunami també 7c, i en Pol la Darwin dixit 8b+.

Tot i això el més important han estat les agradables o de vegades no tant agradables(en lluís ja sap a que em refereixo) jornades d'escalada per diferents racons del nostre territori, provant linies genials amb una companyia inmillorable, que potser al capdavall és el que realment ens ajuda a tots a encadenar!

Ara però de cara el següent cap de setmana  tocarà canviar el xip de la roca per el del plàstic ja que se celebra el Campionat d'escalada de Vic!! Ja us explicaré com a nat :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario