jueves, 28 de junio de 2012

Video - Pau Contreras al Nàufrag 8a+


Just Go For It - El Nàufrag 8a+ , Pau Contreras from Marc Giol on Vimeo.

Com ja deia en posts anteriors, des de la visita de fa un mes i mig a Margalef que arrosego molesties a un dit. Així que per conservar la motivació durant la setmaneta de repós i lenta reincorporació que m'espera, em dedico a matar el temps fent videos punkys. Si el cert és que tinc ganes de fer-ne algun de més currat, peró agafar la càmera a correcuita una tarda i anar a un sector, muntar tot el xiringuito, i intentar filmar volat, cosa que encara no li he agafat la pràctica, doncs bé no m'hes cosa fàcil i no em deixa lloc a gaire temps. Si a aixó li afegeixes un ordinador que tarda un dia scencer a processar el vídeo, que l'estabilitzador de l'after effects s'et carrega la qualitat de l'imatge, que la sabata del trípode balla, i que el shunt (minut 2:28) em va saltar al moment més oportú... . Peró bé, d'errors s'apren, i si més no ara ja se com montar-me l'instal·lació per filmar, cosa que en el pròxim video espero millorar jeje.

Disfruteu del que en queda


martes, 12 de junio de 2012

Agredolç Sabor de la Semiderrota a Sadernes :)

Un cop més arribava diumenge, i com ja es tradició el cuquet de la roca em picava massa fort, així que cap a Sadernes falta gent!!! Aquest cop possem la directa cap al pont d'en valentí on jo tenia en ment la "Go West" 8a, via 5 estrelles que no necessita presentació. Escalfo en el 6b+ de sempre, la monto amb la calma, baixo, i li dic a n pau, - Vaia inflada he pillat, avui no crec que caigui - ... doncs res que al següent pegue la rebentu amb volada de peus inclosa a l'últim moviment, i que com diu l'Andreu "gràcies al vent dels mediocres que apareix i ens eixuga les preses"! ... En fi que a la 13:00 ja havia complert i m'havia de buscar un altre objectiu amb la calma.


Al final com que en Pau no tenia bones sensacions després de probar un 8b+ (perquè sera jeje), baixem cap a la cúpula, ja que porto tot el dia rallant-lo amb que m'han dit que "La Quinta Essència", un teoric 8a (potser millor de 7c/+ o 7c+),  és molt bona.

En fi, la montu, em petu, en Pau la rebenta amb dos pegues, i jo.... doncs la deix-ho escapar al tercer pegue quan ja la tenia més que feta... m'oblido d'un peu, em fico nerviós, s'em para el cap i pillu la R com un gay, quan anava més que bé... finalment després de reposar 10 minuts i de que en Pau li fotes a la Tramuntana, 8a+ també guapíssima, li fotu
un altre pegue ja rebentadíssim, arribant al mateix lloc, peró aquest fent
una voleiada més que decent :) ... en fi un altre dia serà..
Aquí us deixo el vídeo del tercer pegue en que em vaig pillar a la R :'( 


miércoles, 6 de junio de 2012

GOFIT - "Just Go For It"

Fa molts dies que no actualitzo, peró bé el fet esque tampoc he tingut gaire temps, i si a això li afegim que he escalat menys del que m'agradaria, i m'he sobrecarregat un dit,  doncs bé no he tingut gaire motivació per explicar gaire res. Tot i aixó, durant aquests dies entre llargs reposos de "desentrenu", i algun que altre dia de roca. on vaig estar per Margalef, i on vaig fer amb "los sobraos" 7c, o a Sadernes on vaig compartir pegues fanàtics amb en carlos, provant la "Go west" 8a, m'han donat molt per pensar i plantejarme un petit/gran projecte que tinc en ment, i bé crec que la cosa te alguna possibilitat d'anar tirant endavant. De moment només té nom: GOFIT - "Just Go For it"... igual a alguns us suggereix quelcom o a d'altres res. Jo de moment no explico res, si la cosa acaba tirant endavant ja us en nire informant.

Salut i Roca!