viernes, 28 de diciembre de 2012

Els meus regals de nadal

Sembla ser que durant l'any m'he portat molt bé, i ara que és nadal això té una simple traducció: "El Tió m'ha portat encadenes!!"... i això que he pogut escalar relativament poc. En total el tronquet caganer me n'ha portat 2.

Escapada familiar a Malanyeu per fer baixar els torrons

El primer el vaig rebre a Sadernes el dimecres passat no l'altre, en una visita amb en Fèlix a la cova de les monges. La via fou la "Barbituric" 8a+. Ell la tenia pendent de l'últim cop que havia vingut, i en un segon intent molt segur, no la va deixar escapar. Jo per la meva part em vaig enamorar ràpidament de la via. Planxa desplomada a 15º d'inclinació d'uns 20 metres tota quasi completament de regletes. Es a dir el que més bé s'em dona :) .  Al primer intent me la vaig mirar i amb el seu flaix la vaig matizar molt còmode. Al segon  ja vaig caure al pas dur per un petit error de peus. I al tercer vaig caçar bé la petita regleta del "crux", i me la vaig endur! Tot i que quedant-me amb la sensació de que potser es tracta més aviat d'un 8a, això si, espectacularment recomanable i bonic. De fet, una de les línies que més he disfrutat :)

 
Jo mateix i la Maria a les Taules de la llei

(Entremig un petit parón nadalenc i un dia d'escalada familiar a Malanyeu)

Pel que fa al segon, va venir el dijous passat al Cargolaire, en una fanàtica visita amb l'Aniol i el Marc Forradelles, que ens va estar filmant tot el dia. Tots varem complir els nostres deures, l'Aniol es va endur com si res l'"Àfrica" 7b+ pel recte com si res. I jo em vaig endur quasi per sorpresa l'"Okupa", un 8a concentrat en dues xapes amb un pas de tensió corporal sobre regletes i empeines. Dic per sorpresa perquè vaig intentar-la quatre cops durant el calorós dia per trobar-li el mètode. El pas dur em sortia bé, i l'apretada de regletes de sortida també, però quan l'intentava no aconseguia enllaçar-ho tot juntament amb els xapatges corresponents. Quan ja pensava que no la faria i em donava per vençut, en un últim intent més aviat destinat a acabar-me de petar al final del dia, vaig fer el pas dur, vaig clavar el quart xapatge, vaig enllaçar tota la sortida de regles amb el meu mètode "zero tècnica" i alehop!, de cop em trobava agafat del cantell i xapant la R! Si m'ho deien dos segons abans que l'encadenaria amb la petada que portava a sobre no m'ho creïa! En Marc F. per la seva banda també li donaria algun pegue al final del dia, però semblava que el Karma aquell dia se li havia girat en contra... Una patinada de peus, Una volada inesperada, i una cinta girada en el moment menys oportú, van tirar-li per terra els tres genials pegues que li va donar, dos dels quals va caure acariciant el tac salvador. Ànims bou que ja la tens!!

En fi, ara uns dies en els que tocarà currar i el 30 o 31 segurament cap a Margalefff!!!!!

1 comentario:

  1. Marcus, ets el jefe de la plana! jejeje. A muerteeeeeeeeeeeeeee fiera, salut

    ResponderEliminar