Etiquetas

miércoles, 12 de septiembre de 2012

Més roca! Salaretes i Margalef

Seguim sense parar de tocar pedra! Després de Moià i Rodellar, la cosa va seguir tot fent una visita a un sector nou del Ripollés, Saleretes Nord, i una curta estada a Margalef dos dies per acabar de rebentar la pell dels dits.


A Salaretes Nord amb en Pau i L'Oscar Varem poder disfrutar de vies noves de trinca totes boníssimes i molt ben equipades de les quals varem fer un 6c+ molt bo per escalfar, un 7a o 7a+ de bavaresa, un 7c de plaquilla vertical més que bonic, tot i que potser estaria més bé de 7b+, i finalment per acabar el dia abans no s'ens poses a ploure al migdia, varem probar un projecte que en Pau es va endur amb dos pegues i que deu ser 7c o 7c+ de placa gris vertical bastant continu sobre roca boníssima i que com la resta de vies en desconeixem el nom, però que segur que esdevindrà una de les clàssiques del sector i qui sap si del Ripollès.



Pel que fa a Margalef, va ser una sortida llampec organitzada a última hora amb el Pol i l'Esther.
El primer dia va ser una mica un dia de relax pels sectors de Can Verdures i Can Pesafigues rodant per sisens i fent algun que altre sete a vista com O'Margalef 7a+ o Bitx 7a. L'endemà, Canviarem de banda i tirarem cap al fresc sector d'estiu de Ca la Marta on després d'escalfar en alguns sisens vaig fer Printemps Arabe 7b dur a vista, que en Pol també provaria i que es deixaria ben a punt per encadenar-la el pròxim dia. L'Esther per la seva banda faria algun dels 6b's de la dreta.
Al final del dia aniriem cap al sector de la Cova Soleiada ja que jo tenia ganes de provar la Dr.feelgood 8a perquè que me n'havien arribat molt bones referències, i la veritat és que no m'enganyaven, una línia guapíssima que ressegueix un desplom de 25 metres a uns 20-30º de mitjana de pura continuïtat. El primer intent la vaig montar tota ràpidament i en el segon la vaig encadenar quedant-me amb la sensació que potser es tracta més aviat d'un 7c+ normalet si el comparo amb moltes d'altres vies que he realitzat últimament. Tot i això no deixa de ser una gran via més que recomanable, per a tots aquells amants de la continuïtat i dels grans desploms.

Bé i per avui després de passar el dia d'ahir per Barcelona a la manifestació, descans, per demà anar ben fresc cap a Sadernes!!

3 comentarios:

  1. No pares de tocar roca eh bou!!! ben fet, a nosaltres potser també ens aniria bé, ara que com pots suposar seguiré pel plafó de moment, a veure si em moc en alguna de les compes de bloc del setembre.

    Cuida't màquina i no paris d'encadenar!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. merci lluís! penso aprofitar fins l'ultim dia de vacances! jeje io compes aquest any ni una pero el que ve igual mi tornu a posar!
      I tu ja saps rebenta totes les que queden de bloc!! que segur que aniran bé!

      Eliminar
  2. Ei, k tal bou! Avui m'entero k i ha un sectoret nou a saleretes....
    ¿Que hem pots piular 4 ressenyes ??? ¿ i per. Pujar-hi??

    ResponderEliminar