Etiquetas

martes, 7 de agosto de 2012

Prohibit Escalar als Matxos!

Resulta trist haver de començar el post amb una notícia tant dolenta, però durant el mes d'Agost s'ha prohibit escalar al Grau dels Matxos per l'elevat risc d'incendis, per acord mutu entre ambdós propietaris.
Després de la gran quantitat d'incendis que hi ha hagut els últims dies arreu del nostre país, han volgut posar aquesta mesura més que respectable per la por que tenen a perdre casa seva i les seves terres, degut a la gran afluència de gent que visita la zona, on molts dels visitants són fumadors habituals, cosa que els preocupa seriosament, ja que sempre pot esdevindre un factor de risc, i descuit hi pot ser sempre. Per tant des d'aquí també vull fer una crida general perquè es respecti la decisió dels propietaris, en favor del futur de l'escalada a la zona, i de la preservació intacte de la zona del Congost. Un no compliment de la norma podría esdevenir en la desequipació del sector. En fi els projectes hauràn d'esperar 4 setmanetes a que baixi el risc, o bé fins que comenci a ploure, i si no us podeu aguantar de ganes que teniu d'anar a escalar per la zona, disposeu d'altres alternatives no menys bones com Collsuspina, El Brull, El Folló, o el Sot del Bac, on també disfrutareu d'ombra de matí o tarda, i sobretot de bones vies de graus variats!


Però no tot son males notícies... l'ultima setmana vaig escalar moltíssim, Collsuspina, Calders, i Sant Llorenç del munt van ser les zones escollides. I res a Calders pegues fanàtics a la Trinqueles 8a, dins una olla a presió roent, on l'Ignasi em va resoldre un pas que feia fatal, i ara si que el pròxim dia me l'enduré jeje (que dura que és).. en Guillem Colell per la seva banda es va endur la madamme i l'exàmen final, ambdós 7b's, el mateix dia (que bou s'està posant!), i en el Morales va fer el mateix amb l'Uruk hai 7c+.
Pel que fa a Collsuspina, va ser una visita bastant ràpida amb els moianesos tot aprofitant la fresca de la tarda, on em vaig endur al primer intent la Guaita 7c (sense tocar la multiflowers) i on vaig temptar la rocambolesca Quidam 7c+, que el següen dia esper-ho que caigui :).
Ja per acabar, diumenge, al veure mal temps cap al Nord, amb en Pau vem decidir cambiar Sadernes per una fanàtica visita a la paret gran de Sant Llorenç del Munt, on sota una fresca brisa vallesana, ens vem endur La Reina Abeja 7a+ per escalfar, La Llei de Murphy 7c+ tots dos en el dia, i finalment ell  s'enduria com qui no vol la cosa, la fantàstica Calladeta estas més maca 8a a VISTA!!! i ho remarco (i que m'ho diguin si m'equivoco)  perqué jo després li vaig fotre un pegue i la secció de dalt no em va semblar precisament fàcil de fer sense saber com va ... si esque no hi ha res com anar sobrat de pila jeje 

PD: mesos enrere anunciava que en Pau també havia fet Espacio Amor y Locura a vista, resulta que em vaig equivocar, i tot i estant a sota amb en Lluís assegurant-lo i animant-lo, resulta que es tractava de la seva veïna Yo Claudio, en fi ja queda rectificat jeje

2 comentarios:

  1. Iep bou!

    Quina pua lo del Grau, jo no hi vaig gairebé mai però per vosaltres no deu haver molat gaire que diguem. Ara bé, molt millor això que no pas un altre incendi, clar està.

    I bueno, felicitats a tots pels encadenes, en Pau inhumà com sempre. I lo de la Espacio ara ho canviaré al blog que jo també ho vaig piar malament jaja vinga boww a tope!!!

    El dit millora?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. si un putada xk hi tenia una via molt a punt! però que hi farem haurem d'esperar jeje ... també li nira bé a la zona una mica de descans :)
      I si en pau inhumà... xro sk ia veuras kuan la provis! a mi em va semblar ultra xunga per provar a vista! tot i així t'hi pensu fer enfilar k és guapíssima!

      Eliminar