martes, 10 de abril de 2012

En nom d'un gat

Mishi es veu que es deia, i molt bon gat/gata havia de ser perquè l'equipador d'aquesta més que magnífica via d'oliana, li regales el seu nom.
No se si de cognom també es deia 8a el gat, però el que us puc dir del cert és que és de les millors, per no dir la millor via que he fet fins al moment! Continua i Disfrutona fins a un final, de perfecte resistència, sobre perfectes regletes, sobre una perfecte placa gris, de roca perfecte, que a més a més és va veure compensada per un dia de temperatura "rotpunktiniana" perfecte.


Tot i això el pegue gloriós no resulta un pegue perfecte, ja que alguna inecessària garrulada que altre se m'escapà pel mig, però el fet és que la vaig fer, i patint fins al final com un garrí despres dels 35 metres de trekking esgotadors i 6 intents!


Tot i això, aquest treking meu, resultà un mer passeig per en Pau àlies "mr.pila", que desprès de que el dia anterior, rebentès al flaix, a sadernes, l'intramón 8a, i l'Àgora, 8b, en un petit grapat d'intents, se l'apunta també al flash sense esbufegar massa.Però bé jo ja em comformo amb el fet de que haigi pogut tatxar un projecte més de la llibreta, i més si li sumo el 7b a vista(el pencu) que em vaig endur a sadernes fa dues setmanes ^^.(que ja era hora que men sortís algun!)
Ara però tot i el fanatisme acumulat durant tota la setmana, tocarà fer un mini parón d'una setmana i mitjà, pels examens de l'uni, però a la tornada, segur que els pegues fanàtis tornaran a la rutina del dia a dia.

vinga salut i roca!!

2 comentarios:

 1. Ei Marc, moltes felicitats nano, segueix disfrutant i escalant així de fort!!!

  Primer 8a, i els que vindran!!! a tope bouuu

  ens veiem a l'open de la salle si vens, o al campionat! a muerteee

  ResponderEliminar
 2. Merci lluís!! ja en tenia ganes de ferla ja!... i aviam kuan vens tu, que tenim a més d'aquesta un munt de vies genials per ensenyarte!!!

  al campionat no xk treballo pero a l'open no descarto pasar-hi algun dia :)tot i que tinc examens la setmana k ve... et dic algu en tot cas!

  ResponderEliminar