domingo, 26 de febrero de 2012

II Open light Holds 2012

Fins fa ben poc, el temps no ha acompanyat gaire, i per tant no ha abundat la roca, cosa per la qual el blog ha estat bastant parat. Tot i això algun dia hem intentat fer alguna escapadeta fanàtica prop de casa per treuren's el "monu", com ara ja fa 3 setmanetes a un sectoret prop de moià anomenat la Falsia, que ve a ser un calders en petit, i on varem disfrutar d'excel·lents vies, per recomanació d'un autòcton, com ara l'"Atxantat" 7b+, que em vaig endur amb un parell d'intents. La resta dels dies doncs bé poc més, que una única i fabulosa escapada al "II Open Light Holds" de lliçà de vall".La competició perfecte! Un ambient lluminós increïble, que donava un toc màgic , blocs molt fanàtics amb mantel inclòs, i un refrigeri més que bo!
Pel que faria a mi, doncs bé, vaig poder resoldre tots els blocs menys un a la classificatòria passant sense problemes a la final.
La final, que era a cinc, es tractava d'una travesia que donava tota la volta al "rotobloc" de Gargola, i que els competidors teniem tres minuts per resoldre, és a dir, uns 2 o 3 intents. Al principi vaig sortir una mica nerviós i al 1r intent vaig caure en un moviment d'una regleta roma que t'escupia cap enfora. Tot i això en el segon, el vaig passar sense problemes, arribant a l'últim moviment, on es tractava d'agafar una presa mòbil i llançar a un top sense preses, per sortir fent un mantel! .. Al llançament, em vaig col·locar bé i em sentia molt còmode, tot i això al no haver visualitzat abans la part final del bloc, em vaig llançar a la part que no tocava. Al final però segon! i molt content ja que a més em vaig endur la panera de material!!!(corda, cintes express, gats, bossa mg, motxilla, etc. etc.)
En fi, que em van passar els reis per segona vegada!! Per acabar, felicitar la primera posició de l'Alex Granados, que esta fet un bow! I la també 1ra de la Marieta en noies!
L'any que vé repeteix-ho segur!!


Totes les fotos cortesia d'en Jordi Arabia!

3 comentarios:

 1. nen..et vas endur la panera???? això m'ho vaig perdre!! quina sort nanu! apa, a disfrutar-ho

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. doncs sí! suposu k kom k m portu molt bé, els reis passen més cops :D

   Eliminar
 2. Molt be fanàtic !!! L'any que be mes i millor.

  ResponderEliminar