miércoles, 18 de enero de 2012

Hola 2012

Començo l'any bé, molt bé! de fet tal i com el vaig acabar, escalant escalant i escalant! 4 dies per Siurana amb en pol i en carlos, un dia al grau dels matxos i un altre a corones, han donat els seus fruïts, tant en encadenaments com en una bona injecció de moral i motivació! En aquests dies vaig disfrutar sobretot de la visita a l'escola de Cornudella que visitava per primer cop, i on em vaig fer amb Bistec de Biceps 7b+ al 2n intent, Ya os vale 7c amb 4 o 5, Viagraman 7a a vista i Pluja de Pedres 7a+ al flash desprès de veure-hi en carlos. merci bow!


Pel que faria a la resta de dies doncs bé, al Grau, en un matí productiu amb el toni, en guillem i el Roger, em faria amb la "King Line" a poc a poc 7b, mentre en guillem s'enduria la putilla "7bé presseguer" i en toni se la deixaria bé pel següent dia.
Finalment el Diumenge abans de tornar a classe, faria amb el pol i l'Aniol una escapada fanàtica a Corones on després d'unes sessións fotogràfiques mutues, em faria amb Tocomocho 7a al flash, i Pau i herba 7b, mentre en pol i l'Aniol s'endurien el 6b+ del costat de la Tocomocho i estarien a punt de fer aquesta última.
Per acabar deix-ho algunes de les fotos meves i d'en pol!

jo mateix fent tocomocho al flash :)

i ara Pol a tocomocho!


No hay comentarios:

Publicar un comentario