lunes, 6 de junio de 2011

Resum de Maig

Ja fa molt que no l'actualitzo, pero clar qualsevol es queda a casa clavat davant l'ordinador, quan tot el mes de maig ha estat fent uns dies esplendorosos per poder sortir a fer roca.

Compes:

Copa Catalana La Salle


El dissabte 7 de maig vaig assistir a la Copa Catalana de Bloc de la Salle, amb Mr. Campus que ja tenia la pota recuperada. Tot i que la pluja va fer acte de presència, al final ens va respectar, i varem poder disfrutar d'una compètició més que ben organitzada. Al final quedo 11 dels 20 o 22 participants entre universitaris i de la copa, aconseguint dos tops a la
classificatoria, i quasi un tercer que em va donar pel cul, ja que vaig caure ajuntant al top.

Campionat d'Espanya Universitari D'escaladaEl dies 20 i 21 de Maig, vaig assistir a València al campionat d'espanya universitari per part de l'UPC, i on també Vindrien els bous de l'UVic: Tomeu "The machine" i en Jordi.

A les 9 del matí, se celebraren les classificatories, i a les 17:30 les finals. Les vies de les Classificatories les varen equipar en "Pedro Pons" i una noia que no men recordo del nom, i la dificultat devia rondar el 7c/+ el 7b++. Les dues es destacaven per tenir passos bastant tècnics, per la falta de desplom en el roco. A la primera via, vaig sortir molt nerviós, i per conseqüent em vaig acabar equivocant a un pas molt tècnic a la tercera xapa, on mi vaig deixar mig braç. A causa d'aixó, quan passava a la part superior, després d'un creuament de regletes, em va faltar braç per llançar a la següent presa. Pel que fa a la segona via, vaig escalar molt més tranquil, dominant molt més el coco, i acabant caient a dos preses del top.


Al final vaig quedar 21 de 60, que tot i ser un resultat que com sempre es podria millorar, ja n'estic prou content veient el panorama de "lolos" que hi havia.
Al final el podi va ser per:
1r - Javier Cano (U.Extremadura)
2n - Bruno Macías (U. Alicante)
3r - Aritz Dominguez (U.País Vasco)
Finalment destacar la 4ta del Marc Muñoz(UdG) i la 7a dn Tomeu que es va quedar a les portes de la final.

Pel que fa a encadenaments:


La Visera Collsuspina:

Gypsy of Rock 7b **: Ultrapetat després de la compe del dissabte.

Multiflowers Honey 7a+/7b **: A vista i posant cintes. tot i que podria passar perfectament per un 7a+.

Chiting Way 7b+ **: al segon intent després de muntar-la en el primer.

A Montgrony:

La llei del Silenci 7b***: Gairabé cau a Vista tot per un error bastant innocent. Comença per una secció bastant tècnica i de peuets d'anar fent i segueix, per un pas d'invertits i una "bavaresa" bastant continua. Al final l'encadeno al segon.


A Calders:

Corb 6a *: El Faig basicament per recuperar un mallon de la segona xapa. Tot i aixó en contra del que sembla a primera vista, la via val la pena!

Inadaptats 7b+ **: Al segon intent del dia.

Gravetat Zero 7c ***: Al segon intent del dia i 5é en total, i amb el bidit moll i ronyós de fang.

Per finalitzar, al no poder provar l'Uruk hai per falta d'una corda suficientment llarga, em motivo i provo el sikari 7c/+, del que trec tots els passos i deix-ho a punt pel pròxim dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario